Önskerubrik: Nyårslöfte

Mitt 2013 kommer väl bestå av mål. Vad jag ska sikta på att åstakomma och uppnå, i alla fall försöka.
Jag skulle vilja bli lite mer säker i mig själv och faktiskt komma på vad jag vill och våga ta risker och chanser. Jag ska bli så grym på fotografering 2013, jag har redan utvecklats en hel del 2012 men nu ska jag bli 1000 gånger bättre än så. 2013 ska bli mitt år att utvecklas och hitta mig själv!
Vad har ni för nyårslöften?


Kram Ebba

Önskerubrik: Mitt 2012

När jag började att fixa med det här inlägget om mitt 2012, hade jag inget att skriva. Tyckte faktiskt mitt år inte varit så händelserikt och jag kom inte på något riktigt speciellt jag gjort. Konstigt tycker jag nu när jag gått igenom året med hjälp av mina bilder, detta år har varit så händelserikt och jag har ju gjort hur mycket som helst! 2012 har varit fantastiskt och på något sätt säger min magkänsla att 2013 kommer bli 1000 gånger bättre. Här får ni en sammanfattning av mitt år och vad gjorde under dessa 12 månader ♥

JANUARI:

Inledde året med oro, mitt objektiv knackade när jag vred på det. Pappa och jag var på väg in till stan för att laga det då jag pysslade med det och plötsligt så fungerade det igen. Fantastiskt! En jeansjacka klipptes av och tiden fylldes med pyssel och tankar. Fotografering? Njaa ingen inspiration inget foto direkt vilket är riktigt tråkigt nu när jag ser tillbaka på det. Den lediga tiden fylldes med kompisar och vi skrev listor, massvis av listor. Vad vi skulle göra i sommar, vad vi skulle göra innan vi dör och så vidare. Jag har kvar listan, den är fantastisk och jag vill uppfylla ALLT!


FEBRUARI:

Det var ont om inspiration under februari månad med, knappt några foton alls. Men det betyder inte att det var en ointressant månad, tvärtom. Jag var i sälen och åkte skidor under sportlovet, jag sysselsatte mig ofta med att prova på olika frisyrer och jag började ska mitt fotoalbum (som jag nu inte tycker är bra) Det viktigaste och mest händelserika som hända under februari var att jag blev moster igen då lille Theo fick en lillebror, John. John är världens finaste lilla kille. Han är så lugn och lustigt nog känns det som han varit med i denna värld längre än vad han har. =)


MARS:

Mars, nu börjar jag kreativt sätt vakna till liv igen men resultaten är inte de bästa. Jag tror jag utvecklas under den här perioden som mest och jag pluggar fotografering på internet och nördar photoshop då vädret fortfarande inte lockar med mig ut. Studsmattan börjar användas och man kan vara ute utan jacka. Våren kommer sakta fram!APRIL:
April april! Jag insåg att jag knappt tagit kort de senaste månaderna. Anna kom över och vi fotade lite i kohagen, vilket behövdes! Som tidigare pysslade jag och ett par klänningar blev toppar och jeans blev shorts. Gud jag måste haft tristess. Klass 9 åkte upp till Stockholm för musikal och shopping, vilket var hur mysigt som helst! Inte nog med det fick jag MVG i bild tack vare mitt foto intresse :D I slutet av April åkte WGF och MGF (MWGF) till Lund för att tävla i RM2 Truppgymnastik. Det var en fantastisk upplevelse att vara med på en större tävling. Tyvärr kändes vi alla som yra spralliga höns och trampetten gick åt skogen, men vi var riktigt duktiga i Tumbling! MAJ:
Nu börjar det bästa hända! Jag fyllde 16 i början av Maj och mitt nyinköpta objektiv satte det lilla extra på mina bilder. Det shoppades en hel del och innan jag visste ordet av hade jag handlat upp allt. Hängde med på storasyrrans Möhippa och jag blev så glad att jag "Lilla syrran" faktiskt fick hänga med, liksom jag är ju inte så liten längre? Dagen spenderades på spa och med sumobrottning. Dräkterna fick stanna kvar hemma hos oss så bjöd jag över Hanna och Elin. Det blev en hel del skratt den kvällen då man knappt kan röra sig i dräkternam haha! Krisihimmelfärds helgen spenderades på öland då jag mötte sommaren på riktigt! Inte ett moln på himlen och havet var blått. Inte nog med det så fick jag bevittna en fantastisk solnedgång på kvällen och jag lyckades fånga en del underbara ögonblick på bild


JUNI:

Halva året hade gått och halva året var kvar. Minns att pluggandet började ta slut och jag kunde äntligen slappna av och tänka på avslutningen. Fast innan dess gifte sig min syster och jag fick vara med om en fantastisk kväll med svenska och syrianska traditioner. Så får ni chansen att gå på ett syrianskt bröllop, TA DEN! Efter bröllopet spenderades en del kvällar vid ån med vänner och vi pratade mest om sommarlov och gymnasiet. Tror jag aldrig varit så nervös på ett beslut som då. Sedan äntligen kom avslutningsmiddagen och skolavslutningen med en stor avslutningsfest. En perfekt dag med en perfekt avslutning på en så underbar tid med så underbara människor. Kommer aldrig gå på högstadiet igen och jag saknar alla redan, vi var så bra ♥ Direkt när de blev sommarlov stack Anna och jag iväg till Turkiet för sol och bad. En perfekt start på ett sommarlov! Veckan var underbar med kanon väder, hotellet var kanon och Anna och jag hade det SÅÅÅ BRAAAAAAAAAA!!!!


JULI:
Då var det Juli. Inget speciellt hände förrutom att min kusin gifte sig och det var bara att åka på bröllop och fira kärleken ännu en gång! Annars var juli lugn med sena sommarkvällar, bad, picknik och fotografering med världens bästa människor! ♥


AUGUSTI:
Augusti. Pirrandet inför skolan kom så fort man insåg att det bara var tjugo dagar kvar. Augusti bestod av skänninge marknad, kräftfiske, fotografering och åter fotografering. Gymnastiken hade uppvisning och jag hade världens bästa sommardag ute på ån med mina fina vänner ♥ Sedan var det första dagen i skolan som var den jobbigaste dagen det här året tror jag. Det var så konstigt alla var så tysta och det var så mycket att ta in. När mamma frågade hur det var i skolan när jag kom hem kunde jag inte svara, det var varken bra eller dåligt. Det hade bara varit konstigt. Som tur var höll det sig ju inte i den här känslan utan jag trivs som fisken i vattnet!


SEPTEMBER:

Första utflykten med klassen till omberg, var så slut efter att ha gått upp för detta berg! Myste med kompisar, åt goda fruokostar och beställde hem bilder. John döptes och jag lånade Anna och Emma till att vara modeller. Vilket jag kommer göra oftare! ;)OKTOBER:
 

jag försökte mig på att börja springa innan jag for iväg till Cypern. Det gick bra men sen kom snön och suget försvann. Sedan kom jag hem snön var borta men jag orkade inte, lat som jag är. I alla fall så var Cypern fantastiskt med det vackraste klaraste vattnet jag sett på länge! 


NOVEMBER:

Fotade, fotade, bloggade, pluggade och satt vid datorn, Mitt September i ett nötskal!


DECEMBER:


SNö, snö och SNÖÖÖ! Gymnastik uppvisning och en dag trodde jag att mina fingrar skulle frysa ihjäl. Men dom finns kvar, alla tio! Julen var här och nu är den borta igen och det som stör mig allra mest är att jag har ingen blekaste aning om vad 2013 kommer bjuda på!!!!!!!


Kram Ebba

Önskerubrik

Jag tänkte låta er läsare få kommentera vad ni skulle vilja att jag skriver om i ett par kommande inlägg. vad vill ni att jag ska göra, tipsa om eller berätta? Skriv på och ge mig inspiration till att göra bloggen bättre.
Vill så gärna höra era åsikter och förslag! =D

En sommarbild från arkivet


Kram Ebba