Svar från Frågestunden del 1

Tre Favoriter i Garderoben?
Svar: Vit T-shirt från H&M, Blå kavaj från Bikbok och min prickiga mintgröna blus från Monki!


Något du inte klarar dig utan? 
Svar:
Min älskade kamera och min underbara mp3 spelare!


Det bästa/sämsta du vet?
Svar: Det bästa jag vet är helt klart när vanliga dagar förgylls med aktiviteter som gör den dagen mer speciell eller minnesvärd än andra! Det sämsta jag vet är misslyckade kladdkakor eller andra bakverk!


Hur länge har du tränat gymnastik?
Svar: Ingen aning om exakt hur länge, men det är ett bra tag! Runt 8 år kanske :)


Vad tycker du är så kul med just gymnastik?
Svar:
 Det som gör gymnastik kul är nog att det är så speciellt, inte så många som sysslar med det. Det är liksom fränt att man gör en hjulning, rondat salto eller sätter sig i spagat. Plus att jag kan utnyttja det och ta riktigt fina kort!


Har du haft en såkallad mentalblock?
Svar: 
Jag har fått en rejäl mentalblock angående mina flickisar för 4 år sedan. Hade landat på huvudet ett antal gånger så jag la av med dom. Jag hävde den genom att lägga det bakom mig och träna upp den med massor av pass och intala mig själv att jag kan! Jag lyckades! Annars är jag en feg gymnast som inte bara provar något sådär direkt. Jag är väldigt rädd om mig själv kanske lite för rädd ibland. Men det har också blivit bättre!


Varifrån får du insperation till dina bilder?
Svar:
 Insperation snappar jag upp lite varsom. Runt omkring mig eller så kollar jag ofta runt på we♥it. Oftast kommer ideérna bara upp i huvudet på mig när jag väl bestämt mig för att fotografera. Slumpen och mina tankar just då får avgöra vad det blir för bilder jag kommer hem med!


Det roligaste med att blogga?
Svar: 
Det som jag tycker är roligast med att blogga är att se hur fina mina bilder blir i bloggen, haha! Jag får som en liten kick då kan man säga. Annars är det själva pysslet med bloggen. Jag gillar att fixa med designen och headern. Bygga vidare bloggen helt enkelt till det bättre!


Ungefär hur många läsare har du per dag?
Svar: 
Det beror helt på vad jag skrivit för inlägg och hur många inlägg som jag skrivit. Om jag länkat sidan någonstans eller inte. Så det varierar! ;)


Ditt bästa Foto/photoshop tips?
Svar: 
Bästa foto tipset är nog en rak horisont, akta er för skuggor från dig och kameran om du fotar i "medljus". Ta från olika vinklar. Photoshop tipset är att fixa grunderna som ljus, kontrast och färg. Färgen är vitkig att få till inte för gul/blå eller grön.


Intressen?
Svar: Fotografering och att umgås med mina fina vänner. Jag gillar ävan att fixa och trixa inne på mitt rum :)


Dina två favoritbilder tagna av dig sälv?
Svar: 
Oj vad svårt men det får vara dessa två, det är många jag tycker om =)                                                                                                                                Kram Ebba

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback