Man blir yr

Det här med snö känns verkligen långt bort nu, lite galet att man vänjer sig vid värmen och ljuset så fort. Vintern verkligen flög förbi nu när jag tänker tillbaka på det. Idag har det varit fullt med olika aktiviteter, träning, födelsedagsfirande och fix nere vid ån. Är helt slut och ännu mer spännande aktiviteter väntar! Imorgon ska jag utbildas på mcdonalds och även på tisdag då min utbildning är uppdelad på två dagar. Efter utbildningen på tisdag blir det festligheter eftersom det är valborg. Längtar! Sedan kan jag meddela om att det är endast 10 dagar kvar till ONE DIRECTION nu, kan knappt fatta längtar så!!Kram Ebba

Smakprov

Igår blev det inget bloggande överhuvudtaget då mitt schema för dagen var fullt. Redan klockan tio befann jag mig hos min syster och sedan vid elva började jag fota lite grann medan brudparet förberedde sig. Fotade även lite smått i kyrkan och när folk anlände till festen. Har inte hunnit kolla igenom alla bilderna än men det får göras senare för idag har jag lika fullt som igår. Ska träna, fira min syster och börja plugga inför tyska provet. Få saker gjort för nu har jag så mycket framför mig.

Bjuder på tre små smakprov från bröllopet

Kram Ebba

Till Önskelistan

Om två veckor och en dag blir jag 17 år, har inte tänkt så mycket på det men tiden börjar dra ihop sig och det är dags att börja skriva sin årliga önskelista. Denna gång jämfört med tidigare år är jag helt såld på skönhetsprodukter och vill utöka min parfym och sminksamling en nivå. Vill börja spara in proffsigare och hälsosammare produkter som kan vårda mitt yttre. Jag tycker design på produkter är viktigt och utgör en stor del, helst med mycket fräscha färger för på så sätt ser produkten fräsch och fungerande ut. Just nu är jag mest såld på The Body Shop´s produkter, vill ha allt och lite till!

Tips på bra saker att önska sig? :D


Kram Ebba