Till Önskelistan

Om två veckor och en dag blir jag 17 år, har inte tänkt så mycket på det men tiden börjar dra ihop sig och det är dags att börja skriva sin årliga önskelista. Denna gång jämfört med tidigare år är jag helt såld på skönhetsprodukter och vill utöka min parfym och sminksamling en nivå. Vill börja spara in proffsigare och hälsosammare produkter som kan vårda mitt yttre. Jag tycker design på produkter är viktigt och utgör en stor del, helst med mycket fräscha färger för på så sätt ser produkten fräsch och fungerande ut. Just nu är jag mest såld på The Body Shop´s produkter, vill ha allt och lite till!

Tips på bra saker att önska sig? :D


Kram Ebba
Elin
2013-04-26 @ 22:19:50
URL: http://elincardell.blogg.se/

Jag älskar body shop!
Jag tycker bäst om de nya bodylotion, de torkar snabbt och man blir jättelen. De luktar gott också, haha ;) <3
Kram!

Anonym
2013-04-26 @ 22:31:29

Victoria Secret mistarna luktar ju hur gått som hellst så det kan vara något att önska sig om du inte har massor! Och jag är helt kär i allt från VS men annars kan man alltid önska sig någon väska, kläder, skor ingenting du saknar i garderoben?

Hoppas du kommer på något du önskar dig!

Anna
2013-04-26 @ 22:34:14
URL: http://annasphotos.blogg.se

Body mist från Victoria´s secret, man kan beställa det här: http://www.nordicfeel.se/ ;)

Daniella
2013-04-26 @ 23:35:44
URL: http://coffeecaramel.blogg.se

Det beror på vad du tycker om :) Men presentkort fungerar alltid, man kan ju önska från lite annorlunda butiker än H&M osv :) Jag vill också ha allt från The Body Shop, det ser riktigt fräscht ut ^^

Svar: Tack för tipsen! :D
Ebba

Lova
2014-11-18 @ 15:49:17

Vad heter programmet / appen du redigerade bilden med? Snälla svara snabbt, behöver veta! Tack på förhand! Älskar din blogg.

Svar: Photoshop :)
Ebba




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0