Mitt hjärta kanske slutar slå, men filmen börjar om ändå

Idag ska jag spendera dagen med att umgås med Anna och Hanna. Vi ska äta lunch inne i linköping, strosa omkring på stan och se på bio. En sådan himla bra dag. Har precis ätit frukost och duschat så tänkte jag plocka iordning i mitt rum medan håret torkar. Ser inte en skymt av mitt golv just nu så det bara måste fixas! Ikväll blir det familjemys nere vid ån så den här lördagen kommer bli grym!
Skriver mer när jag kommit hem från Linköping! :)

 
Kram Ebba

Faster than the wind, passionate as sin ending so suddenly

Det här är den bästa skoldagen helt klart. 4 timmar i skolan och sedan åka hem igen. Jag tror att jag kan vänja mig vid den här vanan ;)
Fotade några enstaka bilder för någon timme sedan. Inget speciellt men två bilder värda att visa upp lyckades jag ändå knäppa. Det fina med sensommaren är hur ljust är lite mer disigt och färgerna har tappat den där starka gröna nyansen. Är faktiskt förväntansfull till hösten. Känns som att det kommer bli en riktigt mysig höst full med fotografering och roliga aktiviteter. Nästan så jag vågar lova er många fler inspirerande inlägg framöver!
Nej nu ska jag byta om och åka till jobbet!

 
kram Ebba

Jag försöker

Har precis gjort klart mitt tyska brev som ska lämnas in imorgon. Första läxan jag gör den här terminen och fler väntar. Känns förvånansvärt bra att vara i skolan igen. Dagarna rullar på i världens fart och imorgon är två veckor redan gjorda! Det bästa med fredagar är att vi slutar redan klockan 12! Jämfört med förra terminen så var det här precis vad som behövdes. Från tre teorilektioner i rad till en väldigt lugn fredag var vi allt värda. Imorgon ska jag somsagt till skolan, städa mitt rum och sedan mot eftermiddagen/kvällen är det jobb på donken som gäller!

Hur ser eran fredag ut?

 
Kram Ebba