READY

Nu är vi redo för en toppen kväll! Hinner inte skriva mer än så då skjutsen har kommit. Hoppas ni alla får en bra nyårsafton!!

 
Kram Ebba

The dress

Klänningarna i familjen har åkt runt kan man säga. Jag var säker på att ha en annan klänning, men nu i sista minuten så kändes den inte rätt. Lite kort, ja för mycket att tänka på. Min syster Anna kom hit och tog med sig ett par klänningar hem då hon inte heller hade en aning om vad hon skulle ha. Jag smsade min andra syster Sara och åkte förbi henne igår med mamma. Lånade 4 stycken och beslutade mig för den här mörklblå saken. Den passade mig perfekt, så nu känns det jättebra inför ikväll. Tycker det är viktigt att det sitter som det ska, så jag känner mig bekväm. Då kan jag njuta av kvällen än att behöva gå och dra i plagget hela tiden. Blir antagligen ett par pumps/ankle boots, strumpbyxor + ett par örhängen till detta
Vad ska ni ha på er?

 
Kram Ebba

This is the end

Ett år går fort. Mycket fortare än vad man kan tro. Den här förmiddagen/eftermiddagen kommer dock vara seg. Eller nej sen när jag vaknar upp imorgon kommer jag tänka, oj vad fort den kvällen gick. Ska iallafall ta och städa upp i badrummet. Packa ner alla mina saker och göra mig redo så jag inte glömmer någonting. Har precis duschat och fönat håret så just nu känner jag mig super färsch! Bild på klänningen jag ska ha ikväll kommer senare! 

Mina 25 favoritbilder från 2013

 
Kram Ebba