Right now

Sitter just nu här i kontoret och rättar min rapport. Har skrivit ut hela arbetet och sitter här med huvudet i papprerna och läser kritiskt. Hittar en del fel som kan undkommas, tjoho! Är helt slut i ryggen då Anna och jag blev lite kreativa mot slutet och körde massor av olika handståenden, mjuka övergångar och samarbets ställningar. Har en bild från instagram, haha.


Kram Ebba


Serier på nätet

http://www.cucirca.com/

Tänkte tipsa om en av mina favorit platser på internet, cucirca. Här finns nästan alla serier man kan tänka sig som läggs upp i samma tempo som de faktiskt sänds i amerikansk TV. Riktigt smidigt. Dock finns ingen svensk text men känner man för att hålla igång sina engelska kunskaper är det bara ett stort plus i kanten. Är helt fast i minst 7 olika serier just nu så mina eftermiddagar är så gott som fullbokade. Imorgon kommer nästa avsnitt av pretty little liars, LÄNGTAR! ;)

Kram Ebba

Redo för beachen

Äntligen är den här och den passade som ett smäck. Bikinin är från H&M och färgen var så mycket finare i verkligheten än på internet och kommer bäras flitigt på stranden i sommar. När paketet från H&M ändå skulle hämtas blev det även en kik på bokrean. Jag älskar att läsa men har nog aldrig läst så lite som nu när jag börjat gymnasiet, har inte tid för läsning. Förr läste vi jämt på svenska lektionerna och jag minns att jag läste riktigt bra böcker, men nu gör vi inte det så mycket. Vi jobbar med boken och svarar på uppgifter. SÅ jag tänkte ta tag i läsningen igen för jag har saknat att koppla av och byta värld för en stund.


Kram Ebba