"You can't deny your feelings forever"

Hittade precis ett nytt paradis på internet. Jag och sådana där härliga tumblrs med olika uttryck är ju så underbara! Jag kommer aldrig tröttna och jag känner igen mig till 90% ungefär. Måste tipsa om denna tjejiga tumblr http://girlthoughtz.tumblr.com/. Det var på denna sida alla bilder nedanför kommer ifrån och jag har fastnat. Följde den direkt då musiken var så underbar har redan lagt till 5-8 låtar i spotify och så svarar hon på frågor. Helt KANON! Massvis med inspiration och uppiggande texter då man inte behöver känner sig ensam över vissa känslor. Det är fler som genomgår exakt samma saker som du!

Jag lovar att ni kommer lämna http://girlthoughtz.tumblr.com/ med ett leende på läpparna! =)

Haha, den här är ju bara för bra! Det bästa är att dessa lärare säkert existerar ;)


Kram Ebba

Let´s talk about you and me

Nu är det egentligen dags för mig att sova, men då jag sovit så mycket under dagen så går det inte. Är så pigg just nu och har mestadels kollat igenom bilder och bara kollat igenom bloggar. Helt enkelt tagit det lugnt framför datorn. Visst låter det kul? ;)
Imorgon åker vi hem. Vill inte gå till skolan det är ju så skönt att vara ledig! Däremot så är det ju helg snart igen så jag ska inte klaga. 

Jag kom på ett antal klockrena sanningar som jag faktiskt inte delat med mig av, så jag tänkte göra det.

1. Jag kan inte dricka någonting under en bilfärd. Varken vatten, saft eller läsk. Jag blir alltid illamående och om det sker så händer det väldigt sällan. Aldrig under längre bilfärder iallafall.

2. Jag tar alltid två tuggummin!

3. Jag gör alltid, ALLTID saker i sista stund. Allt från läxor till enkla sysslor. Varför göra det innan jag måste? Tror jag måste känna den där pressen för att få saker gjort på bästa sätt. Än så länge fungerar min metod, men det kommer den inte alltid att göra.

4. Jag är en känslosam person och kan börja gråta väldigt lätt. Av en jobbig situation eller av att jag känner press. BAM, tears on my face. Har alltid undrat varför, men jag får stå ut med det.

5. När jag skriver på bloggen ser jag alltid kommentaren från en svenska inlämning framför mig "Skriv jag istället för man och tänk på särskrivning" Kan inte släppa det.

6. Jag känner mig ofta som en stängd bok. Då det ofta känns som folk aldrig kan läsa av mig, jag säger inget i onödan direkt.

7. Jag rättar allt och alla. Om någon säger fel, stavar fel eller bara uppfattar något fel. Korrekt ska det tydligen vara och det värsta är att jag säger till fast jag inte är 100% säker. Tur att jag ofta tror/har rätt, eller hur Anna? ;)

8. när jag var liten ville jag bli sångerksa, som tur har jag inte den drömmen längre. Haha!


Två bilder från i somras
 
Kram Ebba

Det magiska solljuset

De sista 2-3 timmarna innan solen går ner. De sista timmarna att njuta och solen lyser sådär lagom varmt och allt runt omkring omfamnas av ett magiskt fyllande ljus. Ett ljus som skiftar i rödrosare toner och ögat något extra att titta på. Det är då man kan fånga ett par magiska stunder, när saker och ting ser lite förtrollande ut. Det är precis vad jag skulle önska mig just nu. Blev så sugen på sommar och solnedgångar när jag tittade igenom ett par bilder från i somras. Jag vill, jag önskar att det var sommar nu. Jag får se det från den ljusa sidan, nu har jag hela sommaren framför mig och allt det där UNDERBARA att se fram emot.

Vad saknar ni just nu, i detta ögonblick?


Kram Ebba