Great

just nu är jag på Öland och ligger här i rummet med Hanna och slappar med varsin bok! Vi tar igen oss och väntar på att maten ska serveras. måste samla våra krafter till att orka med att åka båt sen! än så länge är det bara halva tiden som har gått, men ändå så har vi hunnit massor av saker. Vi har badat, fotat, cyklat, gått i affärer och ätit glass!
har det toppen helt enkelt!
 
 
kram Ebba 

Lite nytt

Var inne i stan en snabbis med mamma igår och hittade lite smått och gott på bikboks sommar rea. Bland annat dessa två toppar, då den blå är från rean och den svarta ny för hösten. Föll för den svarta direkt med den öppna svanken. Sedan fyndade jag lite bikini delar som kommer bli riktigt välanvända. Bra att ha underdelar så kan man mixa och matcha med sina överdelar.

Blev helkassa bilder, men det får va ;)
 
Kram Ebba

Ännu än gång ut till ön

Idag bär det av på en minitripp till Öland med Hanna. Åker idag och kommer hem på fredag. Verkligen vad jag behöver just nu att komma bort ett tag. Kommer bli ett par super bra dagar med besök till borgholm, bad, cykelturer, glass ätande och mycket annat. Ska försöka knäppa massvis med kort och bjuda på när jag kommer hem!
 
 
Kram Ebba