Lördag och födelsedagsfirande

Idag står Hanna på schemat. Ska snart sticka till stationen och ta tåget med mina fina tjejer för att överraska Hanna, då hon fyllt år. Ska bli så himla mysigt att umgås med fina vänner. Känns som ett riktigt bra avslut för denna lördag.

Jobbade idag och då hade vi ett "event" med ansiktsmålning, fiskdamm, pyssel och mycket mer. Så det var riktigt roligt att jobba idag. Målade allt från hello kitty, pirat, dödskalle, spider man och andra figurer i barns ansikten. vet dock inte om dom blev så bra men barn blir ju nöjda med allt. Nej nu måste jag dra. Skriver mer ikväll ska försöka ta lite kort med mobilen. Puss


Kram Ebba

Fram och tillbaka

Eftersom jag oftast fotar med självutlösaren inställd på 10 bilder fångar jag så många härliga ögonblick utöver bra kort. Vilket animeringar är fantasiskt bra till att visa upp dessa ögonblick med. Speciellt gymnastik, olyckor eller något slumpmässigt som händer. Den här animeringen blev riktigt bra då jag rör mig fram och tillbaka hela tiden. Så gott som tidlös, man ser inte direkt vart den börjar om.

Idag är det fredag och jag går i skolan till tolv. Ikväll ska jag iväg på fest och till min helg väntar fler underbara planer. Skriver mer senare efter skolan, ska även försöka knäppa lite nya bilder. Det behövs :)

 
Kram Ebba

sommer, summer, sommar

Istället för att jobba med tyskan och dess tråkiga grammatik fastnade jag här. Drömde mig bort till sommaren en stund, så himla underbart. Vill bara kunna slänga på mig en tunn klänning och gå med sandaler ner till vattnet för att ta ett dopp. Efter det behöver man inte bry sig utan kan ligga och sola hela dagen lång. Fast samtidigt så längtar jag som tusan till snö och kyla. Jul och fyverkerier! Hade en höstdepression för ett par veckor sedan, men nu känns allt så mycket lättare. Var ett par dagar jag bara ville gå och lägga mig i sängen och sova. Min inställning har ändrats helt och det känns underbart! Fast ändå, lite sommarbilder piggar ju ändå upp i detta mörker.

Alla bilder är tagna på Öland ♥
 

Kram Ebba