Från Ölands Skördefest

Min helg har varit underbar! Direkt efter skolan i fredags blev jag upphämtad av mamma och Sara så började vi åka mot öland. I lördags åkte vi mellersta öland runt och stannade till på olika "marknader" och tillställningar. En mycket mysig helg och upplevelse. När Ölands Skördefest drar igång då är det verkligen höst på riktigt.


Kram Ebba

En liten update

Har haft en fantastisk helg på öland. Har suttit och redigerat massor med bilder men lägger inte upp dom förrens imorgon, känns bäst så helt enkelt. Men tänkte bjuda på 3 bilder från fuverkerierna som visades i Borgholm på lördagskvällen. Helt otroligt fyverkeri måste jag säga!
Berättar mer om den öländska skördefesten med bilder till imorgon! :)


kram Ebba

Från Norrköping

Direkt efter skolan idag åkte jag och Fanny in till Norrköping. Vi blev helt överaskade av det fina utbudet i affärerna så himla mycket härliga höstkollektioner i alla affärer. Längtar tills vi åker till Stockholm nästa torsdag då ska det shoppas som ALDRIG FÖRR :D Kom hem med lite småsaker idag som ett pannband, läppstift, en topp och ögonskugga. Fanny och jag var verkligen en bra kombo på shoppingrunda då vi var väldigt lika, vi köper så gott som allt vi tycker är fint. Hahaha, det är kanske inte så positivt i alla lägen men det är roligt att gå på stan med någon som är som en själv! Vi stannade även till och fikade på Wayne´s Coffea och provade smoothies från McDonalds. En super bra eftermiddag helt enkelt!
 
 
Kram Ebba