Jag kunde inte andas tillslut

Sitter och funderar på att besöka gymnstiken imorgon. Har "slutat" men jag saknar det. Jag gör verkligen det. Det var alldeles för länge sen jag gjorde en bakåtvolt eller skrattade så jag höll på att tappa andan ihop med tränarna. Vi får se om tiden räcker till, hoppas jag slipper läxor imorgon! 

Jag har tappat lite i vighet. Grejen med mig är att jag bara behöver stretcha ett par dagar så är jag ungefär där jag var innan jag slutade stretcha. Ibland kan jag till och med känna mig flexiblare efter ett uppehåll, hur konstigt är inte det? 
 
 
Kram Ebba

När hösten hittar hit igen

Kan knappt bärga mig till hösten är här på riktigt med gula, röda, oranga och bruna löv. När jag kan lyssna på Melissa Horn hela dagarna, ha på mig knästrumpor och dricka varm choklad. Ta varma bubbelbad, läsa en bra bok och fotografera varje kväll solen strålar fram mellan träden. Gå långa promenader (kommer aldrig hända, haha) och ha på mig mina mysiga halsdukar. Se på massor med filmer och värma mig under täcket i mitt rum. Höst är verkligen mysigt och är nog den vackraste årstiden vi har.

3 snabba från idag
 
Kram Ebba 

Bland alla stjärnor

Jag spenderade alltså timmar med att halvsova och lyssna på musik igår. Jag bara va och chillade i soffan. Idag har jag skickat in bilderna jag fotade lite snabbt i fredags så nu är det avcheckat. Tänkte fördriva denna söndag tillsammans med kameran. Tänkte att jag inte skulle fotografera först eftersom jag är lite småsjuk, men skit samma. Går ut en runda och knäpper lite. Då har jag nåt att lägga fokus på ett tag och försvinna från verkligheten en stund.


Kram Ebba