Good girl faith and a tight little skirt

Det sista inlägget för iår. Känns sorgligt och fantastiskt på samma gång. Bloggen har växt till sig under året som gått och det ska bli spännande att se vad som händer under 2015. Det här året kommer komma med så många olika förändringar, jag känner det långt ner i magen och min magkänsla är att lita på. Jag önskar er alla ett gott nytt år och vill tacka alla som följt mig och min blogg iår. Hoppas ni även stannar kvar och följer mig i framtiden. Jag kommer lova er äventyr, texter, guider och bilder i mängder det kommande året. Nu ska jag upp och fixa mig. Måla naglarna, sminka mig, ta på mig klänningen och fixa håret. Sedan får vi se hur min nyårsafton formar sig.

♥ GOTT NYTT ÅR! ♥

 
Kram Ebba
 

Shopping a la Ebba

Jag är fullt medveten om mitt problem. Jag får en kick av att beställa hem grejer. Alltså beslutsångesten innan jag klickar på "genomför beställning" eller "place order" är en sådan kittlande känsla. Jag gillar den känslan, jag är nog lite beroende av den känslan. Haha, jag är galen. På riktigt. Aja grejerna jag klickade hem är superfina i alla fall och allt förutom tröjan var på extra pris så är mycket mycket nöjd.

Rosa glittriga överdelen till vänster, den svarta nederdelen därpå, tröjan, den lila/blå/svarta överdelen och baddräkten. ÄNTLIGEN hittade jag en baddräkt jag ville ha. Fatta att fotografera med baddräkten på stranden i sommar, så snyggt! Hoppas allt sitter som det ska, det har det ju alltid lyckats göra annars!

 
Kram Ebba

Var vänlig mot ovänliga människor. De behöver det mest

Att ett litet ord kan göra hela ens dag. Har ni tänkt på det? Nu pratar jag inte om märkvärdiga ord utan bara vanliga omtänksamma ord. Ord som sätter sig i själen för det var något som behövdes just då. Som när jag jobbar då ger ett uttryck som "Vad duktiga ni är!" så mycket mer energi. Uppskattning från en medmänniska. Glöm inte att vara tacksamma mot varandra, allt handlar om positiv inställning och attityd. Le, säg något snällt och gör någons dag. Det är inte svårare en så.

Mark Ronson – Uptown Funk
 
Kram Ebba