The same way

Efter 9,5 timmar jobb har jag så ont i mina fötter. Det känns så gott som söndertrampade. Imorgon har jag ännu ett långt pass framför mig. 6-15, men efter det står Öland på schemat tillsammans med två av mina bästa vänner. Har längtat tills imorgon som tusan och imorgon smäller det. Ska njuta av vad sommaren har att bjuda på innan det är försent. Lovar er massor med härliga bilder!

Videon kommer upp imorgon bitti. Kan inte överföra just nu då internet blir segt för alla, så lägger upp videon under natten.

 
Kram Ebba

Pyssel

Har spenderat 4 timmar uppe på med rum. Kollade igenom alla bilderna som jag framkallat och försökt välja ut mina favoriter. Det gick sådär. Jag vågar inte använda de bästa bilderna, de får ligga kvar i förpackningen tills jag verkligen vet vad jag ska göra med dem. har suttit på golvet och försökt komma fram till vilka bilder som ska sitta var och vilka färger som passar med vilka. Även klippt tejp och försökt få allt att sitta rakt. Det är svårt, men lite som terapi. Ett litet projekt, musik och ett öppet fönster. Mycket avkopplande.

Har filmat mitt rum med, så imorgon kommer en roomtour upp!


Kram Ebba

Speak now

YES! Har fått mejl angående min beställning från FUJIdirekt där jag beställt framkallning av bilderna. Kan rekommendera denna sida av hela mitt hjärta. Bilderna ser precis ut som på datorn efter jag redigerat dom, har aldrig blivit missnöjd och kvalitén är superbra. Någon dag ska jag beställa mig en stor canvas tavla och hänga på mitt rum. Men den bilden har jag inte lyckats knäppa än. Eftersom bilderna kommer imorgon ska jag rensa bort de gammla bilderna och städa upp det sista. Imorgon fixar jag en roomtour och visar upp före och efter bilder på tavlorna.

 
Kram Ebba