Verkligheten är inte alltid så verklig

Vart är sommarvärmen och vart är solen? Jag blir så trött, vädret är inte på min sida direkt. Nu sitter man ju inne hela dagarna, iallafall jag. Jag sitter och tittar på serier. Det är inte så tråkigt det heller har börjat se serier från början som jag inte följt. T.ex. Greys anatomy, orange is the new black och the big bang theory. Det är riktigt skönt att vara hemma nu när vädret är såhär tråkigt. Men jag hoppas på att det vänder, snart. Jag vill ju sola, bada, äta på uterserveringar i kvällssolen och umgås med mina vänner tills klockan är för mycket.

 
Kram Ebba

Räkna regnbågar, inte åskväder

Har ni några favoritord? Jag har en hel hög. Ord som jag kan uttala bara för att det är så vackert eller ord som har en sådan stark betydelse. Ord sätter sina spår, de kan få dig att le i dagar till att gråta i nätter. Jag slukar ord och tror på vad folk säger. Allt folk säger är inte sant. Man blir sårad och man blir lurad. Men överlag blir du glad och belåten. För i allmänhet tror jag att folk agerar vad de säger, de gör vad de lovar och menar vad de säger.

Lova. Sockervadd. Regn. Hö. Kär. Oförglömlig. Vacker. Solros.
Älva. Fräknar. Hav. Regnbåge. Äkta. Ingenting. Liten.
Karma. Spegel. 
Sång. Sommar. Äpple. Älska.
Arkiv. Naturlig. Evighet. Alla.

Jag. Vi. Du

 
Kram Ebba

Home again

Vaknade, städade, packade, åkte bil, fikade, åkte bild och stannade här hemma. Jag är hemma igen och det känns bra. Vädret var riktigt tråkigt på Öland när vi åkte därifrån och då är det inte så kul att vara där. Sara och jag ville ligga på stranden för att kunna sola och bada. Men nej. Jag som trodde jag skulle bada i havet när vi var där. Det blev det inget av det heller, men jag har haft det bra. Riktigt bra. Ikväll ska jag träffa några gamla godingar och det var alldeles för länge sedan jag gjorde det sist!

 
Kram Ebba