Thinking about the feeling of your arms wrapped around my body

Hola!
Livet fortsätter framåt och ännu en måndag är så gott som avklarad på alla sätt och vis. En enkel skoldag med få lektioner och mycket rast. Efter skolan köpte Anna och jag oss varsin sallad + lite jordgubbar att äta innan träningen. Hjälpte till med den yngre gruppen innan oss och höll även i truppens träning efteråt. Kul att känna hur mycket man har koll på och kan ändå från ett ledande perspektiv. Blev fristående träning hela passet, vilket behövdes. Det ser riktigt bra ut men mer finslipning behövs! :)

Tänkte slänga ihop ett par härliga kollage och ta en redig dusch! Bra avslut på en bra måndag!

 
Kram Ebba

Jag vet att du alltid finns där, där för mig

Jag blev extra djup nu såhär på kvällskvisten. Funderar på livet, på rymden och hur knäpp jag blir i huvudet av att tänka för mycket. Ni vet de där vanliga frågorna. Vad finns efter rymdens slut? Tanken på att jag kommer dö och tänka rent realistiskt hur mitt framtida liv kan se ut. Det är så ovanliga tankar som dyker upp. Tankar som det inte finns svar på, endast gissningar. Jag tror det är nyttitgt på sitt sätt, det är viktigt att tänka för långt ibland så tankarna snurrar iväg. Jag blir nästan yr i huvudet. Om något skulle gå i kras, eller fel. Om jag behövde någon så vet jag att jag har min familj och min bästa vän. Mina extraliv.

 
Kram Ebba

if you just called I'm on my way

Så varmt och skönt ute! Har kört bil med Elin och när jag kom hem igen så gymnastiserade jag på gräset. Bar endast shorts och linne, blev ändå super varm. Helt fantastiskt väder! Nu ska jag upp och duscha lite snabbt för ett 4 timmars jobbpass ikväll! :)

Två bilder från igår
 
 Kram Ebba