#Studentlyx2014

Hej fick tips av en kompis om att delta i Mecenats och Tele2s fototävling där man kan vinna en iPhone 6. Så nu tänkte jag be er om lite hjälp för skojs skull. Tävlingen hålls på facebook och för att rösta krävs det att vara inloggad. Just nu ligger mitt bidrag (som ni kan se här under också) på sidan 2. Så gå gärna in HÄR och rösta på mig det skulle betyda jättemycket!


Kram Ebba

Knocked out

Hola amigos!
Är på så mycket bättre humör nu efter träningspasset med Elinor. Puls passet var superkul och jobbigt, verkligen bra träning. Efter båda passen chillade vi badet och snackade om allt kul vi har framför oss i vår och som jag längtar.Tänk att ens humör kan vända så, för när jag satte mig i bilen och bläddrade igenom CD-skivan jag hade i möttes jag av Forever med Chris Brown och den låten passar jämt. Volymen höjdes och rösten sprack i refrängen. Precis som det ska va.
 

Kram Ebba

Spänner käken

Hej på er.
Är inte på världens positivaste humör just nu vilket är mycket olikt mig. Brukar nästan alltid vara glad, men jag blev på något sätt jättearg. Var ett bra tag sen jag kände såhär, men jag njuter lite ändå. Det var på tiden! Ikväll ska jag träna med Elinor. Ska köra ett puls och ett core pass kanske simma också om vi orkar. Så det passar ju riktigt bra nu när jag känner mig förbannad. Ta ut alla känslor på träningen, perfekt.

Ska ta en tupplur och efter det jobba med en sammanfattning vi har till engelskan imorgon, sedan blir det gymmet!

Thomas Stenström – Trasig med dig

Kram Ebba