Jag måste sett förbi det, men du har nåt i blicken

Jag är helt slut efter dagens arbetspass och ännu ett väntar imorgon. Ursäkta den dålia uppdateringen men håller på med en liten video med 50 fakta om mig som jag snart är klar med + en till video med lite blandade klipp. Så ni kan förvänta er något nytt och förhoppningsvis lite roligt imorgon :)

Längtar så efter att kunna spendera min tid såhär
 
Kram Ebba

Illustrationen möter fotografiet

Att det fortfarande gömmer sig små guldkorn i arkivet trots att jag gått igenom det flera gånger om. Att bilder ändrar utseende att dåligt uppfattas som bra. Älskar det.

Imorgon ska jag jobba hela dagen lång och även söndag så min helg är fullspäckad. Bjuder därför på denna bild i ett eget inlägg för att kunna betrakta den lite bättre. Hoppas ni haft en kanon fredag för det har jag. Hämtade upp Sigrid och åkte till Stina där det bjöds på snacks och mys. Ett perfekt sätt att förgylla en vanlig fredag!

John Legend – You & I (Nobody In The World)

Kram Ebba
 

Ett steg i taget

Att se skillnader och förändring är mycket lärorikt. Jag arbetar alltid med grunder som att rotera bilden rakt, beskära och arbeta med ljuset. Sedan kommer färger och kontraster in för att bygga upp en specifik känsla eller lyfta fram en speciell färg. Där efter bygger jag vidare om jag får en bra idé, som den här penseleffekten jag la till med hjälp av photoshop. Ibland blir det magiska resultat och andra gånger ser det förskräckligt ut, Men idag blev det mycket mycket bra!
 
 
Kram Ebba