Cala Conta

Tjosan! Dåligt med inlägg idag, jag ber om ursäkt och morgondagen kommer se likadan ut. Idag har vi varit på utflykt i Cala Conta en superfin strand som vi redan planerar att åka tillbaka till. Stranden bjöd på god mat, fantastiska vyer, badplatser, snorkling och minnen för livet. Stina och jag har nu köpt på oss ett cyklop för att vi ska kunna njuta av vyn på botten.

Imorgon ska vi iväg på en heldags utflykt till största staden Ibiza och ön Formentera. Googla på formentera så får ni själva se vad Stina och jag har att vänta oss imorgon. Åker in med en buss vid 9.00 och sedan väntar båt från Ibiza hamn till Formentera och där tilbringar vi hela dagen tills vi åker tillbaka till Ibiza med båt. Ibiza får sedan enligt våra planer bjuda på god mat i gamla stan och sedan lite shopping innan vi åker tillbaka till San Antonio. Bloggar mer imorgon natt eller på onsdag morgon.
Massor av kramar till er!


Kram Ebba

överträffar alla mina förväntningar

Igår slutade det med Cala Bassa så idag kör vi på Cala Conta. Båten går vid 10/11 nu på morgonen skulle jag tro och sedan återgår uppdateringen till ett inlägg vid 18 och ett inlägg vid 00.00. Det är då jag kommer hem efter våra
äventyr här nere på ön. Jag mår bra och jag trivs. På riktigt, allt överträffar mina förväntningar, Verkligen ALLT.


Kram Ebba

Solnedgång i San Antonio

Supergod mat och en magisk solnedgång. Ännu en perfekt kväll med en perfekt vän!

Kram Ebba