Angry Girl

Just för ögnblicket är jag en aning förbannad. Jag kan inte bestämma mig hur jag ska göra med det här bytet. Jag trivs så bra här, men samtidgt vill jag att det ska hända något nytt. Men jag vet inte om portal byte är lösningen på problemet. Jag älskar min design nu och jag trivs så bra med blogg.se. Åh Jag vill liksom göra båda två samtidigt och det går ju inte, vilket gör mig FRUSTRERAD och kluven. Sitter verkligen med en klump i bröstet för jag inte vet vad jag ska göra.

Fan. Ursäkta ordet men jag är lost för tillfället.


Kram Ebba
Sofia Wigen
2016-04-03 @ 21:14:31
URL: http://allineedihave.se/

Stanna kvar ett tag till på blogg.se om du fortfarande trivs. Men ha kvar allt du skapat på nouw, det kommer säkert en dag du vill byta igen. :)

Maja
2016-04-03 @ 21:16:19
URL: http://nouw.com/majasl

Jag bytte portal från blogg.se till nouw.com och det var bland det bästa jag gjort enligt mig eftersom jag fick en nytändning och jag tror att nouw kommer passa dig! Det enda negativa med nouw är att man inte är lika fri gällande bloggdesignen tyvärr :)

matilda ♥
2016-04-03 @ 21:53:49
URL: http://matiiildaa.blogg.se

Jag kände EXAKT så för några veckor sedan. Jag ville att någonting skulle hända med min blogg, men visste inte riktigt vad. Tänkte att ett portalbyte till Nouw skulle vara bra, så jag gjorde en blogg där och testade att blogga där i en vecka. Tillslut kom jag fram till att jag trivdes bättre på blogg.se och bytte tillbaka hit samtidigt som jag gjorde en ny design :)

Så testa att blogga på Nouw 1-2 veckor för att se vad du tycker, och om du inte gillar det byter du bara tillbaka hit! lycka till!

Sarah
2016-04-04 @ 11:36:20
URL: http://CheerSarah.devote.se

Hoppas du kan bestämma dej snart :)




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0