Efterlängtade svar

Hej! Jag undrar vad du använder för dator och hårddisk. Hur mycket som ryms. Du måste ju ha flera tusen bilder vid detta laget.
Svar: Min dator rymmer ungeför 450GB och så har jag två hårddiskar som jag endast sparar bilder på, en expansion driva på 465GB och en Seagate Backup Plus Drive på 930GB. En så länge får mina bilder plats och jag försöker lägga över alla bilder på hårddiskarna så de inte ligger och tar plats i datorn. Har endast bilder från de aktuella året på datorn :)

När började du verkligen brinna för fotografering och redigering? 
Svar: Hmmm, när jag gick i 9:an tror jag. Då blev hobbyn lite mer på riktigt och jag lärde mig väldigt mycket så runt 2011/2012 :)

Hej! Jag undrar vad din relation till träning, ideal och mat är. Du verkar vara en ganska hälsosam person och jag undrar mest om du upplever krav, stress och så eller om det flyter på bra. Extremt flummig fråga kanske, men jag försöker hitta ett kravlöst förhållningssätt till träning då jag sätter alldeles för stor press på mig själv när det kommer till sånt. har du några tips? 
PS. Du tar fantastiska bilder! Kram
Svar: Detta är en riktigt bra fråga. Jag har inte centrerat mat i min blogg och inte träning heller direkt då jag själv blir stressad av sådana inlägg. Mat inlägg är mysigt men ofta handlar det om hur nyttigt det ska vara eller träning för att fokusera på antalet kilo man kan bli av med. Jag själv äter vad jag känner för och tränar när jag vill. Det ska vara kul att må bra inte ett krav då blir det en negativ effekt som inte gör skillnad.
Jag tränar någon/några gång i veckan om jag inte är sjuk vilket jag är just nu. Kör lite pulsträning, styrka och bodypump. Gillar även att simma. Gör något du tycker är KUL!
Mat är något jag älskar och som jag inte vill förstöra med tankar och regler. Jag äter två måltider om dagen, lunch och middag samt frukost plus mellanmål. Hoppa inte över måltider!! Gör mat till en mysig och kreativ del av dagen. Prova nya rätter och ät varierat för att få i så mycket näring och vitaminer som möjligt.

Jag undrar hur du tar med dig din kamerautrustning när du är ute och reser? Har du en enskild kameraväska, isåfall vad är det för någon? :) 
Svar: Jag brukar förvara kameran i min TRIANGL-påse som jag fick när jag köpte min bikini förra året. Den har jag när jag reser runt på resmålet i min väska som ett extra skydd för kameran. Annars har jag den i en kameraväska från Canon :)

Jag undrar också vad ditt nästa köp blir inom fotokategorin?
Svar: En GoPro skulle jag tro eller en ny undervattenskamera :)

Vad har du för planer inför hösten?
Svar: Jag ska förmodligen börja plugga på universitet i höst om det blir som jag tänker mig :)

Jag undrar om du kan vissa mer av hur du bor, och om du kan göra mer videos för dom är så trevliga att titta på.
Svar: Ja det skulle jag kunna göra! Har tyvärr inga bra bilder på mitt hem, men får fixa det till ett eget inlägg. Fler videos, absolut, har flera idéer men måste genomföra dem bara =D

Vill du plugga vidare? När och till vad isf? Vill du jobba med bloggen/fotografera?
Svar: Ja, jag har ansökt till Jönköping och Linköping. Just nu funderar jag på att läsa till civilekonom i höst. Ja jag vill fortsätta med blogg och foto på sidan av. Kanske starta egen i framtiden :)

Hej! vad har du för tips för att hitta den perfekta balkläningen?
Svar: Prova olika modeller och olika färger för att hitta dina favoriter. That's ite. Kör på det du känner dig vacker och bekväm i! ♥ Finna balklänningar överallt i butiker i din närmaste stad och på nätet. Nelly, bubbleroom bland annat.

Går du fortfarande på gymnastik?
Svar: Nej, men jag hjälper till i min förening som tränare just nu ♥

Vad har du för tips om man vill lära sig att fota manuellt? 
Svar: Spana in DETTA inlägg

Hur tänker du inför en fotografering? Planerar du vilken typ utav foton du vill ta? 
Svar: Jag spanar in på we♥it och pinterest, sedan brukar jag klippa ihop kollage med liknande bilder. Därefter ger jag mig ut och ofta hittar jag på andra saker eller kombinerar från inspirationen jag fått. Jag är väldigt impulsiv, skulle behöva planera mer :)

Har du köpt några objektiv till din canon eos 600d? 
Svar: 2012 köpte jag mig ett Canon EF 50mm f.1/4 USM som jag använder och älskar än idag ♥

Älskar deras bikini. Har dock inte beställt någon till mig själv. Är så osäker på vilken storlek man ska ta. 
Vilken storlek tog du? och vad har du vanligtvis? :)
Svar: Jag har vanligtvis 75C/S/M i överdelen och small i underdelen, i TRIANGL har jag beställt alla bikinis med storlek M i överdelen och S i underdelen. De har suttit bra och jag är nöjd. Dock skulle jag i efterhand tagit M i underdelen på min första bikini då den inte är lika stretchig som de övriga modellerna. Tänkte göra en video när min beställning kommit hem och sammatfatta min upplevelse av bikinisarna :)

Jag undrar hur du sparar dina bilder till bloggen? Jag brukar spara mina i photoshop via "spara för webben" men jag tycker att bilderna tappar sina färger då.. Dem blir liksom lite mer gråa, vilket inte är så kul.
Svar: Jag sparar via "Spara för webben" också men i PNG format om det kanske gör någon skillnad? Upplever inte att mina bilder tappar färg, så prova det =)

Bild från Gran Canaria

Kram Ebba
RSS 2.0