I'm falling for your eyes, but they don't know me yet

Alltså vad underbart det är med GIF-bilder. Det ger bloggen lite liv mitt i allt. Är riktigt dålig på att klippa ihop animeringar, så jag ska försöka bli bättre på det. Så roligt att se vad som faktiskt föregår i ögonblicken man tar kort. Jag fotar ju runt 10 bilder för varje position och av dem tio väljer jag ut en. Det är så mycket som ni inte får se, så mycket som jag håller för mig själv.

 
Kram Ebba

The fault in our stars

Såg att trailern för den kommande filmen "The fault in our stars" hade släppt. Jag har läst boken och den är så himla fin. Det är en sådan fantasiskt fin och sorglig kärlekshistoria. Jag kan inget annat än att rekommendera boken till 1000. En av de bättre jag läst faktiskt. Den är så mycket mer än en vanlig bok om tonårsförälskelse, verkligen så mycket mer. Längtar så till juni nu. Vill så gärna se filmen, känns bra att ha något att verkigen se fram emot.

“Maybe 'okay' will be our 'always” 
“Oh, I wouldn't mind, Hazel Grace. It would be a privilege to have my heart broken by you.” 
Okay? Okay.

Kram Ebba

Jag kanske förlåtit kanske förlåter

Har alltså varit på gymmet idag. Så inte jag, men det var riktigt kul så det ska ske fler gånger! Så nu är jag helt slut efter en dag i skolan och lite träning på det. Ska ta mig en redig dusch innan maten och efter det ska jag hänga med engelskaboken då vi har prov imorgon. Förra provet gick inte så bra för att vara jag, så ikväll måste jag plugga på riktigt riktigt. Fullt upp helt enkelt. Imorgon är en lång dag i skolan och efter ska jag försöka ta mig till gymnastiken, var alldeles för länge sen jag var där. Kanske tar med kameran och filmar lite då om jag känner för det. Nej nu ska jag upp och duscha!

 
Kram Ebba